Veronica C. Christiansen

Veronica-Christiansen

Ønsker du å mestre livet?

  • Opplever du stadig å ta deg selv i å se tilbake i tid, lure på hva som hende med alle drømmene dine, alle planene du hadde for fremtiden?
  • Opplever du å stadig finne deg selv midt i dramatiske situasjoner?
  • Opplever du at konflikter oppstår, både på jobb, i familien og med venner, og helt utenfor din kontroll?
  • Ønsker du en endring på dette?

Svarte du ja på noen av disse spørsmålene? Legg igjen kontaktinformasjon, så tar jeg kontakt med DEG.

Jeg er en Leadership by heart Coach, som har de riktige verktøyene i «sekken» for endring. Jeg har selv gått veien fra frustrasjon og berg og dal bane følelse. Et liv fylt av ukontrollerte hendelser, hvor jeg var en kaste ball mellom andre menneskers ønsker og behov. Noe som gjorde meg mer og mer lukket og kald. Etter utallige timer med å få coaching, gi coaching og observere coaching, har jeg fått masse innsikter og perspektiver på livet, hvordan jeg havnet der jeg var, og hvordan jeg kunne komme meg ut av det. Nå lever jeg et liv som er basert på mine behov, mine ønsker, og under min kontroll. Nå er jeg fri, åpen, ærlig og empatisk. Høres ikke dette fantastisk ut? Ønsker du det samme? Har du behov for det samme?

Jeg tilbyr en GRATIS kartleggingssamtale (veil 1990,-). Sammen kan vi finne ut hva DU har behov for, for å leve ditt drømmeliv. Legg igjen kontaktinformasjon så tar jeg kontakt med DEG. Helt enkelt, helt uforpliktende.

Avstand ingen hindring, samtalen kan gjøres på tlf, eller over skype, i din egen komfortable stue. Samtalen tar ca. 30 min.

Ta det første skrittet i dag, mot en bedre fremtid.

I fortrolighet Veronica.

Kontakt oss
close slider