Trine Lise Thorsen

Trine-Lise-Thorsen

Lev bedre, lev nå!

Ønsker du større klarhet, motivasjon, effektivitet og bedre bruk av dine ressurser? Gjennom en coaching prosess med meg blir dine valg mer bevisste og i samsvar med hvem du egentlig er og hva du ønsker å skape. Du vil stå tryggere i deg selv og leve bedre i hverdagen med økt tilstedeværelse når du jobber bevisst med dette. Du får større selvtillit og bedre selvfølelse, økt mestring og motivasjon for å nå dine mål når du tar deg selv på alvor. Jeg hjelper deg i denne prosessen ved å stille spørsmål som gjør at du finner dine ærlige svar. Jeg leder deg og holder deg ansvarlig slik at du raskere når dine mål.

Coaching bygger på en tro på at individer og team er hele, ressurssterke og har evne til å finne sine egne gode svar og løsninger. Som coach jobber jeg tett med enkeltpersoner og grupper for å utfordre, støtte og inspirere til ny innsikt og ny forståelse.

Om meg

Jeg er utdannet Leadership by Heart Coach og en engasjert leder med god evne til å skape verdi og å drive prosesser fremover. I mine prosjekter har jeg fokus på felles mål, kompetanseoverføring og resultater. Jeg har lang erfaring med ulike prosesser i samarbeid med kunder og partnere innen forretningsutvikling, kommunikasjon, salg og markedsføring. Jeg har jobbet internasjonalt i flere ulike roller og har høyere utdannelse fra Universitetet i Oslo innen jus og statsvitenskap.

Som person er jeg utadvendt, kreativ og løsningsorientert og har godt humør og utpreget humoristisk sans. Erfaring fra IT, reiseliv og kommunikasjonsbransjen i tillegg til coaching. Jeg er også engasjert treningsinstruktør i Friskis&Svettis og leder saltimer og yoga.

Mitt engasjement ligger i å kunne bidra til å løfte andre slik at du kan utnytte ditt potensial, nå dine mål og leve godt. Jeg blir glad når du lykkes!

Ta kontakt med meg for en uforpliktende kartleggingssamtale! Gjør det nå!

Kontakt oss
close slider