Tove Wiig

Tove-Wiig

Trenger du noen å snakke med?

  • Ønsker du noen å dele dine innerste tanker med, uten å være redd for at noen dømmer deg?
  • Ønsker du å være ærlig med hva du føler, hva du er redd eller bekymret for, eller ønsker du bare å kjenne på hvem du er akkurat nå, uten å måtte endre noe?

Coaching kan hjelpe deg til å sortere følelser og tanker slik at du lettere kan holde et positivt fokus på hva du ønsker å få ut av livet ditt. Bare du vet hva som er riktig for deg, men av og til kan vi la andres forventning styre livene våre, og vi sitter igjen med en følelse av å ikke ha det bra. 

Jeg ønsker å være der for deg, slik at du kan kjenne på det som er. Kanskje vil det føre til at du føler deg sterkere og tryggere på hvem du er, og på hva du trenger å tilføre i livet ditt?

Jeg er til vanlig mor, kone, søster, datter, venninne og hundeeier. Ellers til hverdags er jeg også lærer, av og til mindfulnessinstruktør og coach, og hele tiden trønder. 
Hjertet mitt har alltid banket litt mer entusiastisk når jeg er i god dialog med de som er rundt meg, og spesielt sammen med unge mennesker og når jeg underviser. Å være tilstede i det som skjer er vanskelig og jeg har flere ganger ønsket meg mindre av det som er ubehagelig og mer av det som gleder meg. Men det er ikke alltid at man får det som man vil, men jeg har erfart at det er i motgang det kan skapes nye kloke tanker.

Etter mange år som lærer i skolen kjenner jeg at jeg ønsker å bidra litt ekstra til både unge og voksne som ønsker endring i hverdagen. Min erfaring med selv å ha barn som ikke finner seg til rette i skolen gjør til at det er nettopp det temaet som engasjerer meg mest i dag. Hva skjer med barnet og familien når et barn ikke ønsker eller makter å gå på skolen?

Derfor ønsker jeg å komme i kontakt med både voksne og barn som har erfaring med akkurat dette. Hva kan jeg gjøre for barnet, for familien eller for voksne i en gruppe som ønsker å komme sammen og dele sine tanker? 

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende samtale, hvis du tror coaching kan være det du trenger i livet ditt, akkurat nå.

 

Jeg ønsker å være der for deg.

Kontakt oss
close slider