Teamet

Peter Svenning, f. 1978 er utdannet førskolelærer og musikkpedagog og er sertifisert Awakening Coach under Arjuna Ardagh. Peter har også studert direkte med Dr. Vernon Woolf i USA. I tillegg har Peter jobbet med kognitiv terapi, positiv psykologi, LØFT (løsningsfokusert tilnærming) og ART (Aggression Replacement Training).

I 5 år levde Peter som munk, mye av tiden i India. Han har også vært pønker, DJ og reist verden rundt med sitt eget plateselskap.

Gjennom årene har Peter holdt hundretalls konserter og workshops. Det begynte med barnehager og skoler. Han ledet blant prosjektet Jam! som ble tildelt Gullsekken i 2007 av Trond Giske for beste produksjon i den Kulturelle Skolesekken.

I 2008 ble han headhuntet til å jobbe med lederutvikling for store norske og internasjonale bedrifter som blant annet If, BAHR, DNV og Stena Line. Etter hvert ville Peter gå sin egen vei og grunnla Leadership by Heart, og i 2014 Leadership by Heart Coaching.

Peter har jobbet med selskaper som Telenor, Røde Kors, Norges Idrettshøgskole, Farris Bad, Det Norske og hundrevis av kommunale virksomheter. Peter har skrevet boken ”Løft andre og deg selv” som inngår i coach-utdannelsen. Han har dessuten to engelsk utgivelser under beltet, ”Mindfulness in 1-2-3” og den internasjonale bestselgeren ”Be Heard Now” som finnes på Amazon.com.

Bjørn Årstad Seyffarth, født 1970, vokste opp i Oslo, men dro allerede som 19-åring til India. Parallelt med studier i India studerte Bjørn filosofi, religionshistorie, lingvistikk og pedagogikk ved Universitetet i Oslo. Fra Universitetet i Oslo har han hovedfag i religionshistorie med oppgaven “Realizing the Self – a hermeneutical analysis” (1998).

I 2005 ble han utdannet filosofisk praktiker www.nsfp.no. Dette ledet til arbeid innen kognitiv terapi, positiv psykologi, LØFT (løsningsfokusert tilnærming) og ART (Aggression Replacement Training). Bjørn er også utdannet lærer (PPU 2005) og har jobbet med både Steiner-pedagogikk og Montessori-pedagogikk.

Gjennom en årrekke ledet han også mannsgrupper, seremonier, workshops, sangsirkler og meditasjon.

Siden 2014 har Bjørn vært med å bygge opp Leadership by Heart Coaching til hva det er i dag. Bjørn har skrevet boken ”Kunsten å coache” som er pensum i coaching-utdannelsen.

Anne Grethe Haugen kommer opprinnelig fra Telemark, men har bodd mesteparten av sitt liv i Oslo – når hun ikke har arbeidet utenlands.

Hun har bodd i land som Gambia, Marokko, Portugal, Bulgaria, Kypros og Tyrkia, hvor hun har vært mentor og coach for utallige medarbeidere under sitt virke som plassansvarlig for Ving.

Tilbake i Norge ble hun spurt om å drive Tyrkiareiser, hvor hun var direktør i 10 år. Hun hadde ansvaret for personal i både Norge og Tyrkia. I Tyrkiareiser, så vel som i Ving, har hun også jobbet mye med krisehåndtering og pårørendearbeid (ved ulykker, dødsfall o.s.v.). Anne Grethe har hele veien lagt stor vekt på verdibasert ledelse.

Høsten 2014 startet Anne Grethe på Leadership by Heart Coach-utdannelse. Hun ble sertifisert våren 2015 og begynte da å arbeide som mentor-coach for Leadership by Heart. Hun coacher også i sin egen praksis og holder LBH delingssirkler.

Christl Riple er født og oppvokst på Laksevåg i Bergen, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Austevoll, en øykommune mellom Stord og Bergen.

Christl er utdannet aktivitør og studerte sosiologi som voksen. Som hun sier det selv:

“Jeg har vært så priviligert å kunne være hjemme med fire barn, og jobbe som avlastningshjem og kontaktperson for barnehjemsbarn mens de har gått på
videregående skole i Austevoll.”

Christl har gjort mye frivillighetsarbeid i Røde Kors, og har i den forbindelse vært visitor i fengsel (besøksvenn). Hun har også jobbet frivillig i Friomsorgen i Bergen.

I 2015 ble Christl sertifisert Leadership by Heart Coach, og har siden jobbet i LBH-teamet til Peter. 2016 tok hun også Motivasjonsanalyse med Mark Anthony som har gitt henne redskaper for å kartlegge motivasjon og trivsel i jobb og hverdag.

Christl har et stort hjerte spesielt for dem som av forskjellige årsaker ikke passer inn i A4 planen.


Lena Aleksandersen, født i 1972, vokste opp i Alta. Frihet, ansvar og utfoldelse er stikkord hun har med seg fra sin oppvekst. Lena er utdannet sosialpedagog med fordypning i veiledningspedagogikk og har i tillegg en bachelor fra BI. Hun har mange års erfaring fra arbeid i barnehage både som pedagog og styrer. Høsten 2014 startet hun på Leadership by Heart coach-utdannelsen. Lena omtaler dette som:

“Det beste jeg noen gang har gjort for seg selv. Dette studieåret ga meg en stor trygghet på at jeg selv kunne ta 100 % lederskap i eget liv.”

I etterkant av studiet begynte hun å arbeide som mentor-choach for Leadership by Heart. Nå jobber hun også som karriereveileder i Din Utvikling AS. Lena har egen praksis med hovedvekt på kurs, gruppecoaching og LBH-delingssirkler. Hun viser stort engasjement i sitt arbeid med mennesker og ønsker å bidra til at folk ser sine egne ressurser og tar dem i bruk! Lena har alltid vært fysisk aktiv og har stor glede av å jobbe mot sine personlige mål. Pågangsmot er et ord som beskriver henne godt.

Kontakt oss
close slider