Sissel Chr. Heines

Sissel-Christine-Heines

Når hadde du stjerner i øynene sist?

Kjære Vakre Venn!

Jeg heter Sissel Heines. Jeg brenner for at du skal oppdage storheten din. Jeg brenner for at du skal forstå din sanne verdi og hvilken kraft du har i deg.
Hvorfor? Fordi det endrer liv!

Derfor lurer jeg på en ting.
Hvordan har du det?
Sånn egentlig.

  • Kjenner du på savn, at noe mangler i livet? Men så får du ikke helt tak i hva?
  • Kanskje du erfarer utmattelse og energitap?
  • Lurer du på hvorfor du er her?
  • Er det noe i deg som hvisker at du er mer?

Da kan jeg fortelle deg at JA, du er så mye mer. JA, det er mulig å leve et annet liv. (Også uten å snu opp ned på hele eksistensen)

Livet leves når du er modig nok til å være deg selv. Det handler ikke om hvordan du har det, hvor du jobber, eller omgivelsene du tilbringer tiden din i – men ALT om hvordan du velger å ta det og hvordan du står i deg selv der du er.

Derfor spør jeg igjen. Bakenfor både glede, sorg og kanskje sinne. Uansett om du er lykkelig, har det sånn passe eller føler at du sitter fast. Hvordan har du det egentlig?

  • Hvordan ville livet ditt endret seg? Om du endret det som stopper deg, om dine største svakheter på magisk vis ble omgjort til dine viktigste styrker! Hvordan ville livene til de du har rundt deg endret seg?

Har du spurt deg selv; Hva mer er mulig?

Jeg kan hjelpe deg å finne veien inn til ditt indre skattkammer, og med det løsningen på et liv i balanse med deg selv og dermed også i balanse med livet som helhet.

Registrer navn, mobil og e-post under så tar jeg kontakt med deg. Selvfølgelig helt uforpliktende. I løpet av en kort telefonsamtale finner vi ut om jeg er den rette til å gå veien sammen med deg.

Når hadde du forresten stjerner i øynene sist? Kan du huske det? Kan du huske når du sist hadde kontakt med dine innerste drømmer? Lidenskapen din! Kanskje du har kontakt, men tror du på drømmene?
Hva om jeg forteller deg at du kan oppleve den utrolige følelsen av stjerner som glitrer i øynene. Akkurat som det gjorde når du var barn og gleden boblet inni deg bare fordi du var til, bare fordi du levde, bare fordi du hadde oppdaget noe nytt, smakt på noe godt, luktet noe rart, eller fått en klem av en venn?
Stjerner i øynene er en av bieffektene av å komme i kontakt med styrken din og svarene du har i ditt indre. Det er vel ikke dumt?

Hvis du har lest helt hit kjenner du deg kanskje igjen i det jeg har skrevet. Du har da sikkert også et ønske om en endring i livet?
Hvorfor skal du nå snakke med meg?
Fordi jeg elsker å se stjernene i øynene dine når de tennes, når du oppdager hvilken skatt du har inni deg. Når du oppdager din egen verdi, og når du oppdager hvilket potensiale du har til rådighet som har ventet tålmodig på at du skal oppdage det og ta det i bruk.

Bare for det ene glimtet av at stjernen tennes i øynene dine er jeg villig til å gå veien inn i det ukjente sammen med deg. Det glemte, det gjemte, det mørke, det skumle. Jeg er villig til å være lysbæreren som går sammen med deg. Slik at du kan føle deg trygg på veien mot skattkisten din.
For som jeg sa: Det endrer liv å ta denne reisen. Ikke bare for deg, men for veldig mange flere.

Jeg har kun en betingelse.
Du må dedikere deg! Du må være villig til å gå inn i eventyret med alt det det omfatter.
Ta frem motet ditt, og jeg vil garantere at du vil komme ut med større kraft, større visdom, et større hjerte og med en følelse av egen verdi som du aldri før har kjent.

Takk!

Varm hilsen fra
Sissel Heines

Vi snakkes. Registrer navn, mobil og e-post under så tar jeg kontakt med deg.

Kontakt oss
close slider