Nina Hansen

Til deg som vil LEVE livet ditt

  • Er du en positiv, kreativ og åpen sjel?
  • Ønsker du å få det beste ut av livet, men føler at noe mangler?
  • Ønsker du å utvikle deg, lære mer, ta i bruk talentene dine, men noe holder deg igjen?
  • Ønsker du å gi slipp på gamle mønstre og ta styring over livet ditt?
  • Eller har du erfart at livet er skjørt og det har fått deg til å reflektere over hvordan DU lever livet ditt?

Forventinger du har til deg selv og andre, og forventninger andre har til deg – eller som du tror andre har til deg – påvirker livet ditt. De danner dine overbevisninger om hva du bør og skal gjøre.

Men hva er egentlig sant for DEG?

  • Hvordan vil det være å bygge deg selv opp på nytt gjennom egne valg, ikke gjennom hva andre mener er best for deg?
  • Hvordan vil det være å finne ditt sanne jeg og tørre å uttrykke behovene og talentene dine?
  • Hvordan vil det være å finne retningen din, bryte gamle mønstre, finne inspirasjon, komme i kreativ flyt og virkelig kjenne at du LEVER livet ditt?

Du lurer kanskje på hvor jeg kommer inn i bildet?

Jeg heter Nina Hansen og er sertifisert LBH-coach, pedagog og yogainstruktør. Jeg har jobbet i barnehage i 20 år – de siste 13 årene som daglig leder. Gjennom å jobbe med barn har jeg lært mye om livsglede og anerkjennende kommunikasjon.
Gjennom coachstudiet har jeg lært – og selv vært gjennom – livsendrende prosesser. Det har ført til at jeg i dag har et helt annet liv enn jeg hadde for noen år siden – enda jeg var godt fornøyd da også. :)

Dersom noe av dette ressonerer med deg ønsker jeg å lede deg gjennom den samme prosessen, slik at du også kan begynne å leve livet ditt fullt ut.

Anbefalinger:

Nina har vært en støttespiller i mitt liv og har hjulpet meg gjennom angst, sorg, depresjon og også mye glede. Jeg kan fortelle alt til henne og jeg kan gjøre det i trygghet. Jeg føler at Nina hjelper meg å sette ord på følelsene mine og det er ingen lett jobb.
Jeg kjenner Nina gjennom mange år som kollega og leder. Hun er en fantastisk lytter og veileder. Hun oppmuntrer og gir støtte, og har en evne til å skape følelsen av trygghet. Hun er ydmyk og forsiktig. Nina er 100 prosent til å stole på, og drives av et genuint ønske om å hjelpe andre. En gratis uforpliktende samtale kan være første steget til at du får et bedre liv. Om du av en eller annen grunn ikke føler at du er der du vil være -er Nina den du skal snakke med. Ta steget, hopp i det, du kommer ikke til å angre, og har ingenting å tape. Om du kun trenger litt påfyll av energi og, eller en bedre balanse i hverdagen anbefaler jeg deg å prøve yogaen. Spesielt nå når vi går mot mørketid. Kanskje vi sees. — Monia Buyle

Hvis du lurer på om dette er noe for deg, ta kontakt for en gratis, uforpliktende samtale ved å fylle ut kontaktskjemaet under.

Jeg kan treffes i mitt Hjerterom i Sentrumsgården i Narvik eller via Skype/ telefon.

Kontakt oss
close slider