Laila Trojan

Laila-Trojan

Få tilbake gnisten og gløden i barna og familierelasjon

  • Ønsker du å lære hvordan du kan kommunisere bedre med barna dine eller samboeren din slik at de responderer på en positiv måte på beskjeder du gir og ønsker at de skal utføre?
  • Ønsker du å lære mer om reaksjonsmønstre og følelsene barna dine gir uttrykk for?
  • Om barna blir spurt om hvem de ser opp til. Vil du være den personen de nevner?
  • Kjenner du at du havner i situasjoner hvor du sier eller gjør ting du umiddelbart tenker «uff det skulle jeg ikke sagt eller gjort»
  • Hender det at du ofte tar igjen med samme ordelag til barna eller samboeren din med samme ordelag de snakker til deg med? Såkalt «bite på agn»
  • Ønsker du å bli en mer tydeligere, vennligere rollemodell for familien din?
  • Er du helt sikker på at barnet ditt føler seg sett av deg?

Hvordan ser din familierelasjon ut om du kunne forme den akkurat slik du ønsket?

Lukk øynene og kjenn etter.
Tenk om dere klarte å konversere rolig til hverandre i konfliktsituasjoner. Hva hadde det gjort med deg og din relasjon med familien?

Hvordan hadde det kjentes ut om du greide å forbli rolig og empatisk når barna eller samboeren gjør alt de kan for å få deg med på en diskusjon. Eller når barna er i full gang med beskyldninger mot hverandre?

Tenk deg at barna dine forteller læreren eller en annen at “jeg kan alltid fortelle ting til mamma og eller pappa. Og de lytter virkelig til det jeg forteller.” Hvordan hadde det kjentes ut å bli satt pris på av barna dine?`

Hadde det vært lettere å hanskes med vanskelige situasjoner om du visste hvor handlingsmønstrene kom fra og fikk løst opp i disse? Tenk deg at barna dine eller samboer har en dårlig dag. Vanlighvis så reagerer du med irritasjon og situasjonen blir håpløs og vond. Men denne gangen klarer du å forholde deg rolig og gi empati og forståelse isteden.

Hvordan hadde det kjentes ut?

Å kunne endre seg selv og sine handlingsmønstre er fullt mulig. Det første du må gjøre er å bli bevisst på nettopp disse mønstrene og følelsene som ligger bak. Ved at du gjør en endring i din væremåte gir dette ringvirkninger på de rundt deg. Og dere kan begynne å jobbe sammen istedenfor mot hverandre.

Hadde det vært deilig?

Så tenker du kanskje “hvorfor skal jeg være den som forandrer meg først?” Vel, det er rett og slett fordi du er den som er mest reflektert og forstår verdien og helheten i at dere alle blir forent i en familie basert på vennlighet og harmoni!

Jeg har laget ett program som er skreddersydd for å oppnå å gå fra brist til gnist i familierelasjon. Jeg hjelper deg via øvelser, coachinger, og pdf materiale. Vi jobber over tid slik at alt blir bearbeidet og integrert på riktig måte i dere alle. Vi vokser og utvikler oss forskjellig så akkurat dette er viktig for å oppnå et godt resultat. Og det er også viktig å huske at du og dere kommer til å feile. Det er helt greit, vi er bare mennesker. Men da er det bare å prøve igjen. Ikke gi opp. Jeg er med dere hele veien J

Ett godt sitat er

VIL DU HA RETT ELLER VIL DU VÆRE LYKKELIG?

Hva velger du?

Ta kontakt for en gratis kartleggingsamtale. Avstand er ingen hindring da vi kan møtes på skype og facetime.

Start reisen DIN i dag!

Kontakt oss
close slider