Karin Jordan Rutlin

Karin-Jordan-Rutlin

Hei vakre menneske!

Jeg ønsker å løfte deg, hjelpe med å finne det som stopper deg, fra å være eller gjøre det du virkelig vil. Når jeg løfter deg, så gjør jeg det fra mitt hjerte og med mine verktøy. Du vil føle deg sett, og sammen skal vi finne frem til de gode svarene som finnes i deg.

Derfor spør jeg deg:

  • Hva trenger nettopp du?
  • Hva drømmer du om?
  • Styrer du din egen hverdag, eller føler du deg styrt av den?
  • Lurer du på hvorfor livet er blitt slik det er?
  • Lever du det livet du ønsket deg?
  • Dersom dette traff noe i deg og du ønsker å gjøre noe med det?

Ja da er du på riktig sted til riktig tid.

Jeg tilbyr deg en gratis og helt uforpliktende kartleggingssamtale, legger inn din informasjon under her.

Så kontakter jeg deg, for å avtale tidspunkt.

Jeg er mor til to egne barn, og har hatt til sammen 3 fosterbarn. Jeg har jobbet 12 år i finansbransjen, 5 år innen merkantilservice, samt 22 år i politietaten. I en alder av 55 år, har jeg opparbeidet meg en bred erfaring via livets skole. Endelig har jeg funnet min gave til verden, og vet hvordan jeg skal nå ut.

Å du, jeg coacher på telefon og skype, så du kan bo hvor som helst i landet.
Jeg takker for at du tok deg tid til å lese dette.

Ønsker deg, av hele mitt hjerte, en fortsatt fantastisk dag.

Gleder meg til å høre fra deg.

Kontakt oss
close slider