Kari Hortman

Ønsker du å utvikle din skaperkraft og nysgjerrighet?

  • Har du ressurser i deg som du ikke får tatt i bruk?
  • Er det noe som hindrer deg i å leve fullt og helt?
  • Er det vanskelig å få tak i hva du egentlig vil?

Som coach ønsker jeg å støtte din skaperkraft og nysgjerrighet.

Jeg vil hjelpe deg til å finne et trygt ståsted i deg selv, som gjør deg modig og leken, slik at du finner din egen vei til vekst og glede.

Jeg vil vise deg verktøy som gir deg trygghet og som hjelper deg til å ta lederskap i ditt eget liv.

Ved å lytte og stille gode spørsmål vil jeg hjelpe deg dypere inn i deg selv, slik at du får god kontakt med dine egne behov, og finner dine egne svar.

  • Kanskje har du en drøm som du brenner for å få realisert?
  • Kanskje har du en stygg en på ryggen som hindrer deg?
  • Kanskje vet du ikke hva du vil, men har et ønske om å få bruke deg selv på andre måter enn du gjør i dag?

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende samtale, så finner vi ut om jeg er den rette til å hjelpe deg videre.

Fyll ut skjemaet, så snakkes vi. Vi kan møtes i Steinkjer, på Skype, eller på annen måte. Jeg tilbyr coaching for enkeltmennesker, grupper og arbeidsfellesskap. Foredrag og kurs.

Tilbakemeldinger jeg har fått:

Jeg synes jeg har hatt svært god hjelp av din coaching!

Jeg har fått mer selvinnsikt. Mer indre ro og trygghet.

Gode redskaper til å takle meg selv når jeg sliter og ellers i hverdagen. Og se for meg ting jeg trenger og hvordan nå slike mål. Struktur i hverdagen, mm.

Mye bedre selvfølelse, fungerer mye bedre sosialt.
Tar lettere på ting. Tar mere sjanser, avslappet. Mer åpen, tryggere på meg selv.
Praten flyter nå…

Jeg er med og skaper ting rundt meg. Tar initiativ….ting blomstrer….
Har fått meg kjærest. Vi fungerer helt topp sammen!! Full klaff!! Endelig dukket han opp!!

Nå er humøret mitt mye bedre, jeg ler mye lettere. Har det flott på alle måter!!

Tusen takk, kjære Kari! Dette har virkelig gitt meg et godt liv!Kvinne, 50 år

Kari har gjennom sin trygge og rolige framtoning bidratt til at jeg har våget å være ærlig, og slik hjulpet meg til å våge å ta tak i de gjemte og skjulte utfordringer i livet mitt. Hun har som coach stilt kloke spørsmål og tilpasset seg mitt tempo, slik at jeg har lært å se muligheter i mitt eget liv. Etter timene hos Kari har jeg fått en god ro i kroppen.Kvinne, 45 år
Coaching hos Kari anbefaler jeg på det varmeste. Det som for meg har vært veldig flott er at jeg har fått kjent etter og fått bevisstgjort hva som rører seg i meg. Det er godt å få en stund der man fokuserer på seg selv, der man får satt ord på ting, og ikke minst – at noen lytter!

Kari veileder på en veldig fin måte, og man blir godt ivaretatt på timene. Kari er rolig og har en behagelig stemme. Hun virker trygg på seg selv og på det arbeidet hun gjør. Det gjør at jeg slapper av ekstra godt.

Det jeg spesielt liker med timene hos Kari er når jeg lukker øynene og Kari ber meg kjenne etter hva som er levende i kroppen akkurat der og da. Da kan jeg ta tak i det og jobbe med det – akseptere, gi slipp, eller bare få en forståelse for hvorfor ting er som de er.

Tusen takk Kari!

Jeg har hatt flere møter med Kari Hortman. Kari har et mildt og behagelig vesen og veileder meg på en varm og tillitvekkende måte. Jeg har virkelig fått hjelp til å bearbeide traumer som har satt seg i kropp og sinn, på en lettfattelig måte. Jeg kan anbefale Kari på det varmeste!
Da jeg begynte å ta timer hos deg, var det fordi jeg var plaget med anspenthet, spesielt i scenesammenheng. Den anspentheten i kroppen er nå borte. Jeg kan fremdeles ha noe av de samme tankene som før, men det forplanter seg ikke i kroppen lenger. Jeg klarer i mye større grad enn før å utfolde meg musikalsk sammen med andre, både musikere og publikum, på grunn av denne positive endringen.

Jeg har også mistet mange sosiale sperrer. Jeg er ikke redd blant folk lengre. Selv i situasjoner hvor jeg ikke trives klarer jeg meg godt gjennom det. Kontakten jeg har med meg selv og omverdenen har blitt mye bedre.

Hva vil jeg si til andre ?
Ønsker du å beholde den indre roen, og nå ditt største potensial? Gå til Kari Hortman.

Takk for særdeles kvalitetsfull veiledning

Vennlig hilsen Kari

Kontakt oss
close slider