Kari Flaten

Kari-Flaten

Tør du være deg selv og ta de valgene som er rett for deg, eller lengter du etter tryggheten du trenger for å tørre det?

La meg spørre deg:

  • Setter du andres behov foran dine egne?
  • Har du mye tankekjør og uro i kroppen?
  • Er det vanskelig å stå støtt i deg selv?
  • Skulle du ønske andre lyttet mer til deg?
  • Står livet ditt på vent?

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Slik er det for mange. Slik var det også for meg, inntil jeg tok meg selv på alvor. Jeg ville leve livet mitt slik at jeg kunne kjenne på glede i hverdagen, i stedet for angst og uro.

Hvordan ville det vært om du fikk støtte til å endre ting som er vanskelige i livet DITT? Om du kunne få ta de valgene DU ønsker å ta, og kjenne at disse valgene er riktige for akkurat DEG?

Nå lurer du sikkert på hvordan jeg kan hjelpe og støtte deg.

Jeg heter Kari Flaten og er sertifisert Leadership By Heart Coach. I tillegg har jeg mange års erfaring i å jobbe med mennesker som har opplevd traumer. Alt dette vil jeg bruke for å støtte deg best mulig i din prosess.

Er DU klar for å ta DEG på alvor, og for å utforske DIN vei videre? Da er jeg også klar!

Jeg tilbyr deg en gratis kartleggingssamtale, der vi snakker om dine behov og dine ønsker. Vi finner ut om min lærdom og min erfaring kan gi DEG det DU trenger for å nå dit DU vil.

Jeg tar oppdrag i hele Norge via Skype eller telefon, og du er også hjertelig velkommen til meg på kontoret her i Kristiansand.

Jeg blir glad for å høre fra DEG. Og du, hvordan ville det vært å kjenne på ro, glede og tilfredshet hver dag?

Vennlig hilsen Kari

Kontakt oss
close slider