Hilde Lorentsen

Hilde-Lorentsen

Hei! Vil du bli sett og hørt?

Vil du bli sett og hørt, anerkjent og akseptert som den du ER, og det du gjør i hverdagen?

Vil du kjenne på glede og lykke i hverdagen uten bekymringer for fortid og fremtid?

Jeg guider deg til å akseptere deg selv som du er.
Med ro og trygghet lytter jeg til dine egentlige behov og støtter deg i å finne dine egne svar på dine utfordringer i livet. Med anerkjennelse og respekt av seg selv kommer anerkjennelse og respekt fra andre.

  • Kjenner du på at du egentlig har noe som skulle vært tatt tak i for å få det bedre med deg selv, men vet ikke helt hva det er eller hvor du skal begynne?
  • Havner du lett i negative handlings- og reaksjonsmønstre i relasjon med andre selv om du egentlig vet at det ikke er bra for hverken deg eller de andre?

Det er du ikke alene om. Mange har det helt ok, men går gjennom livet uten å virkelig kjenne etter hvordan de har det, og hva de egentlig har behov for, hvem de egentlig er.

Vet du… Det går an å kjenne på glede og lykke ved å bare være seg selv!

Mitt navn er Hilde Lorentsen. Jeg er sertifisert Leadership by heart coach med unike og livsendrende verktøy og er utdannet sykepleier. Jeg har med meg mye livserfaring og har selv kjent på kroppen hvor enorme endringer disse verktøyene kan gi.

Jeg vil hjelpe deg med disse verktøyene til å finne ditt iboende potensial, til å bli den beste versjonen av deg selv i din hverdag og ikke minst i relasjon med andre.

Det eneste jeg trenger fra deg er at du virkelig VIL!
Du kjenner deg klar for å ta i et tak for å få det bedre med deg selv. Det er en prosess, og det kan være en tøff prosess, men det trenger ikke å være en lang prosess.
Uansett er jeg med og støtter deg underveis.

Jeg er selv et levende bevis på at det virkelig er mulig å gjøre store endringer, det er mulig å bli glad i seg selv akkurat som du ER, uansett hva du har med deg av opplevelser og erfaringer fra livet.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en helt uforpliktende kartleggingssamtale, for å finne ut om dette er riktig for deg. Jeg er tilgjengelig personlig i Mosjøen, men det fungerer også like bra på Skype uansett hvor du befinner deg.

Hjertelig hilsen Hilde Lorentsen

Kontakt oss
close slider