Hege Hammeren Follestad

Hege-Hammeren-Follestad

ØNSKER DU Å TA LEDERSKAP I DITT EGET LIV?

I så fall, kjenner du deg igjen i noe av dette:

  • Du føler du gir alt men når aldri helt opp til toppen.
  • Du er lei av å sitte på bakerste rad og HELE deg brenner etter å sette deg foran.
  • Du har mistet gnisten og aner ikke hvor kroppen din skal hente energien fra.

Da er du ikke alene.
Mange føler det akkurat som deg, men det behøver ikke å være sånn!
Hvordan ville det vært om du selv satt i førersetet i ditt eget liv og styrte skuta dit du vil?

Hva om du kunne slippe taket i gamle mønstre og ikke var redd for å falle tilbake til dårlige vaner?

Har du tenkt på hvordan du behandler deg selv og hva dine behov er?

Hvordan ville det vært om du etter jobb eller trening hadde masse energi og følte deg tilfreds, ja til og med glad! Hvis kroppen og toppen samarbeidet og du visste at du var den beste versjonen av deg selv.
Hva om du fikk tilbake kontrollen og tryggheten i ditt eget liv og endelig kunne sette deg på første rad?

Hva ville det betydd for deg?

Mitt navn er Hege Hammeren Follestad
Jeg er 49 år og er sertifisert Leadership by Heart coach.

Som mellomleder i mange år har jeg lang erfaring med å jobbe med mennesker. Jeg har selv kjent på det å være sliten og tappet for energi. Hodet mitt ville så mye men kroppen klarte ikke å følge med i det samme tempoet. Følelsen av å ikke være bra nok vokste og det samme gjorde de negative følelsene.

Men så tok jeg ansvar og bestemte meg for å bli sjef i mitt eget liv!

For meg eksisterer ikke Janteloven.

Alle ER vi noe og verdiene jeg tar med meg inn i coachingen er jeg veldig stolt av. Ved å lytte og stille gode spørsmål hjelper jeg deg til å finne dine innerste behov og hva du brenner for. Kanskje ønsker du å gå en helt annen retning i livet ditt? Jeg er trygg og vil støtte deg gjennom hele prosessen.

Er du klar for denne endringen, vil du bli sjef i ditt eget liv?

Jeg kan treffes i Slemmestad, på mobil eller på skype.
Ta kontakt for en gratis uforpliktende samtale så finner vi ut hva som passer best for deg.
Fyll ut skjemat under så snakkes vi.

Kontakt oss
close slider