Gunn Eva Johansen

Gunn-Eva-Johansen

Hva er det som stopper deg for å følge dine drømmer og være den beste utgaven av deg selv?

Kjenner du på en lengsel etter noe annet i livet eller føler du livet har stoppet opp?

  • Ønsker du nye utfordringer, men mangler retning eller mot til å gjøre en endring?
  • Er du tappet for energi og lar bekymringer og stress styre livet ditt?
  • Har du helsemessige utfordringer som hindrer deg?
  • Opplever du å være sensitiv for støy og for andres meninger og oppfatninger om deg?

Hva om du hadde noen som lytter og hjelper deg til å se dine egne behov og ditt sanne potensiale? Still deg spørsmålet hva du egentlig har behov for nå:

  • Er det å bli bevisst dine drømmer, ønsker og behov?
  • Er det å lære hvordan din selvfølelse, helse eller andres meninger ikke lenger skal styre livet ditt?
  • Er det å bli tryggere på deg selv, samt hvordan ta vare på deg selv og din sensibilitet?

Jeg har selv vært styrt av lav selvfølelse, selvkritikk og hva andre måtte mene om meg. I dag har jeg den tryggheten og roen til å ta fatt i mitt potensiale og mine drømmer. Dette ønsker jeg også for deg. Jeg håper derfor jeg kan være den som hjelper deg til å se hvilken fantastisk person du er og hva du har å gi til verden. Jeg har gode verktøy som støtte i prosessen slik at du blir bevisst på dine behov, ønsker og drømmer. 

Jeg er sertifisert Leadership by Heart Coach og også utdannet enhetsterapeut. I tillegg er jeg utdannet bachelor innen Informasjon og samfunnskontakt. Jeg har lang fartidstid fra det private næringsliv og har også jobbet som veileder i NAV.

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende kartleggingssamtale med meg. Gjennom samtalen finner du ut om dette er noe for deg, og om jeg er den rette til å hjelpe deg.

Kontakt oss
close slider