Geirid A. Klepaker

Geirid-A-Klepaker

Lever du livet ditt i et venteværelse? Er du klar til å starte det livet du virkelig ønsker å leve?

Hvis du kjenner ekstra godt etter: Hvor godt liker du deg selv om dagen? Hvordan ser ditt liv ut akkurat nå?

  • Føler du deg liten, men ønsker at du tok større plass?
  • Kjenner du på en indre uro?
  • Opplever du at livet ofte har dreid seg mer om de rundt deg, men til syvende og sist tenker du; ”Hva med meg?”
  • Kjenner du på misunnelse?
  • Har du drømmer og ideer som du gjemmer fordi du ikke tror at du kan få det til?

Kjenner du deg igjen i noen av disse punktene? Dette er absolutt ikke uvanlig, og jeg berømmer deg for å faktisk være bevisst disse opplevelsene! Men det kan være anstrengende å leve med det i lengden. – Heldigvis finnes det gode verktøy til å snu dette.

Tror du det er mulig at du kan få en ny tilværelse hvor du er i større fokus og i harmoni med deg selv?

Hvordan hadde det vært for deg, om du…

  • …endelig tillot deg å leve det livet du innerst inne drømte om å leve og som var sant for deg?
  • …opplevde en større ro og glede i hverdagen din?
  • …fikk ”møte deg selv” på nytt, og hvor du fikk en varig følelse av å være trygg og tilstede i ditt eget liv?
  • …så at nye dører åpnet seg?
  • …opplevde å få mer energi og en større glød?

Om meg

Jeg er sertifisert LBH-coach, utdannet lærer, og har bred erfaring med arbeid med mennesker i ulike faser. Å støtte unge og voksne, som ønsker en bedre tilværelse og et nytt syn på seg selv, betyr mye for meg. Derfor utdannet jeg meg til coach ved Leadership by Heart. Gjennom dette studiet har jeg lært unike og livsendrende verktøy for å hjelpe mennesker til å bli trygge i seg selv, og finne sin egen sanne vei.

Jeg vil hjelpe deg til å finne det store potensialet som lever i deg; – altså, til å bli den beste utgaven av deg selv. Og jeg vil gjennom coachingen gi deg personlig støtte i denne veksten. Slik investerer du i deg selv, blir sjef i eget liv og du oppnår en endring som vil være varig og som du ser du ikke ville vært foruten.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg?

Jeg tilbyr en gratis og uforpliktende førstegangssamtale på 20-30 minutter, for å kartlegge hvor du befinner deg i din utvikling. Vi vil sammen finne ut om dette kan være noe for deg. Fyll ut skjemaet som du ser nedenfor, så tar jeg kontakt.

Jeg holder til i Sandefjord, men skype eller telefon fungerer like bra dersom veien blir for lang.

Tillat deg å sette deg selv i fokus. Start reisen idag!

Hilsen Geirid

Kontakt oss
close slider