Christl Riple

Christl-Riple

Hei du.

  • Er du en av dem som møter overveldende mange utfordringer?
  • Eller som har gått deg fast i hverdagen og ønsker forandring?
  • Har du følelsen av at du har mye mer å tilføre enn det du gjør i dag, på jobben, med familien eller sammen med venner?

Da kan jeg gi deg muligheten til å finne dine svar, din genuine vei og din klarhet, sånn at du kan velge å bli den beste utgaven av deg selv.

Hvis dette rører noe i deg, så har du mulighet til å trykke på knappen under, og vi kan avtale et møte via skype, telefon, eller vi kan treffes hvis avstanden ikke er for stor.

Jeg er utdannet Coach i Leadership By Heart, og jeg er her fordi det er her jeg ønsker å være akkurat nå. Fordi jeg elsker det jeg gjør, og jeg gjør det jeg elsker. Kunne du tenke deg å ha det sånn? Ville du, hvis du visste hvordan, ønske å nå ditt høyeste potensiale, og være den beste utgaven av deg selv?

Dette er det jeg ønsker for deg, å gi deg verktøyene og de forløsende spørsmål. Som vil gi deg dine svar, løse opp i dine utfordringer, og føre deg mot det du ønsker mest.

Første time vil alltid være en kartleggingstime, og varer ca 20 til 30 min. Kartleggingstimen er gratis, og vil gi deg en indikasjon på hvor du står i din utvikling.

Hva er det som holder deg igjen og hva kan du gjøre for å skape den friheten og tryggheten du trenger i ditt liv, og hva er det du ønsker å skape mer av?

Hva er dine muligheter, og hvor ville du vært om livet ditt kunne være slik du ønsker det, akkurat nå?

I kjærlighet,

Christl

Kontakt oss
close slider